Laatste nieuws

Ontwikkelingen rondom het coronavirus

Jeugdbescherming west geeft gehoor aan de maatregelen zoals deze door de rege...

Boekje met praktijkverhalen Jeugdbescherming west

We hebben een boekje gemaakt met een selectie van blogs die zijn geschreven d...

Nieuwsbrief Beter samenspel voor veilig opgroeien

Op 4 juli 2018 verscheen de nieuwsbrief van het programma ‘Beter samens...

Gewijzigd klachtenbeleid

Jeugdbescherming west heeft met ingang van 1 januari 2018 een gewijzigd klach...

Video's

Ik heb veel aan de begeleiding gehad

Dit is Farzana. Ze liep stage bij Jeugdbescherming west. Dat is best bijzonder want tot twee jaar geleden was zij cliënt bij ons. Het gaat heel goed met haar. Ze haalt goede cijfers en studeert momenteel Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan het HBO. Ze vertelt wat de begeleiding van jeugdbescherming voor haar heeft betekend.

Cliƫntenraad

Update ontwikkelingen coronavirus

Zoals we in het eerdere nieuwsbericht al hebben vermeld, gaat ons werk gewoon door. Ook in deze tijd van corona zijn we er voor u. 

De laatste weken is het digitale contact steeds meer overgegaan naar fysiek contact. Wij hebben weer zo veel mogelijk face-to-face contact met u en met uw kind(eren) en gezin. Dit doen we op een verantwoorde manier waarbij we de richtlijnen van het RIVM volgen. We vragen u hetzelfde te doen. Geef het aan als u klachten heeft, zodat we met elkaar de juiste maatregelen nemen. 

De veiligheid van het kind is voor ons altijd leidend. Dat betekent dat wij ook komen als er gezondheidsklachten zijn in uw gezin, of vastgestelde corona, wanneer dit noodzakelijk is voor de veiligheid van uw kind. Indien nodig kunnen we daarbij gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ook zijn onze locaties weer open en kunnen we wanneer dit nodig is, een afspraak met u maken op locatie. De spreekkamers zijn zo ingericht dat de 1,5 meter afstand te allen tijd bewaard blijft. Op alle locaties zijn hygiënische en desinfecterende middelen aanwezig en hebben we looproutes gemaakt. 

 

Publicatiedatum: 19-06-2020

ontwikkeld door 52grdn nrdrbrdt