telSpoed & crisis

Working for Jeugdbescherming West

At Jeugdbescherming West, no two days are the same. Every family and every situation is different. Social and political developments also affect the work. But one thing does not change: the child or young person is always the focus. That is why we have flexible employees who are passionate about their work, who stand firmly on their own two feet. In order to properly equip employees for dynamic work, our organisation pays constant attention to development and training.

Our locations

Employees of Jeugdbescherming West are committed every day to a safe climate for young people to grow up in. They do this at the following locations: The Hague, Dordrecht, Leiden, Gouda, Middelburg and Zoetermeer. They take action if the safety and development of a young people is at stake or if a young people exhibits criminal behaviour. Our locations also have employees with a support function, such as secretaries, phone operators/receptionists and policy officers.

Our support departments

Our support departments are housed on location in The Hague. This concerns the following departments: finance, HR, IT & facilities, legal affairs, policy, board secretariat and communication.

Onze vacatures

jeugdbescherming

Teamjurist

28 tot 32 uur per week

Je bent allereerst een leergierige, enthousiaste en hulpvaardige collega die goed kan samenwerken en hebt kennis van het Nederlands Recht. Je bent HBO geschoold, praktisch ingesteld en je kan coachend advies geven. Je bent integer, onafhankelijk en initiatiefrijk. Je kunt goed plannen en organiseren, bent flexibel, analytisch, organisatiesensitief en daadkrachtig.

Locatie: Dordrecht

Psycholoog Arbeid en Gezondheid

12-16 uur per week

Voor deze functie zoeken we iemand die zich kenmerkt door een heldere en effectieve stijl van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je weet op een constructieve wijze een gesprek op gang te brengen en te houden om het daarna goed af te ronden.

Locatie: Den Haag

Medewerker HR desk

Ben je op zoek naar een leuke HR baan

Locatie: Den Haag

Teamondersteuner

Teamondersteuner

Ben jij een aanpakker en haal jij het meeste voldoening uit een functie waarin je pro-actief een belangrijk onderdeel bent van onze organisatie waarin wij werken aan onze missie ‘ieder kind blijvend veilig’?

maatschappelijk

HR-adviseur

HR-adviseur voor 32-36 uur per week

HR-adviseur die houdt van een uitdaging gezocht! Zoek jij een baan als HR-adviseur waarbij je aan de slag gaat in een organisatie die volop in ontwikkeling is en de komende jaren voor ambitieuze uitdagingen staat? Heb je affiniteit met de bedoeling van Jeugdbescherming west: “Ieder kind blijvend veilig”? En pas jij bij een organisatie waar veel aandacht is voor vitaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie: Den Haag

Gedragswetenschapper

28-36 uur per week voor de locatie Zeeland

Je bent een empathische en stressbestendige collega, die vanuit kennis en kunde een bijdrage levert aan het optimaliseren van het jeugdbeschermingswerk. Dit doe je zowel in teamverband op de locatie en met collega gedragswetenschappers voor de gehele organisatie.

Locatie: Middelburg

Teamjurist locatie Middelburg

28-36 uur per week

Ter ondersteuning van onze jeugdbeschermers zijn wij voor de locatie Middelburg (regio Zeeland) op zoek naar een teamjurist die jeugdbeschermers ondersteunt en adviseert bij het behandelen van alle juridische zaken die spelen bij de gezinnen in het basisteam waar je aan de slag gaat. Ben jij een ervaren jurist, klantgericht en bekend met het werkveld waarin jeugdbeschermers werken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie: Middelburg

teammanager voor de locatie Dordrecht voor 32-36 uur per week

32-36 uur per week

Binnen het team zoeken we een collega met de aanvullende eigenschappen, rustig, zelfverzekerd en stevig. Je kan goed onderscheid maken tussen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Daarnaast beschik je over relevante werkervaring in een leidinggevende functie van ca 4 jaar.

Locatie: Dordrecht

Jeugdbeschermer

Jeugdbeschermer

Jeugdbescherming west is doorlopend op zoek naar ervaren en enthousiaste jeugdbeschermers. Wij bieden een werkomgeving waarbij vakkundigheid, collegialiteit en het verbinden van diverse partijen centraal staat met het doel: ieder kind blijvend veilig.

Locatie: Den Haag, Dordrecht, Leiden, Gouda, Zoetermeer en Middelburg

Jeugdbeschermer in opleiding

Jeugdbeschermer in opleiding

Als jeugdbeschermer in opleiding werk je met gezinnen waarbij voor het kind een ondertoezichtstelling is ingesteld door de rechter. Het gezin wordt dan overgedragen aan Jeugdbescherming west, omdat de veiligheid van het kind structureel in gevaar is. Vaak gaat het hierbij om kinderen die in de knel komen vanwege een complexe echtscheiding. Je voert de regie over de hulpverlening voor het gezin, waarbij jouw focus altijd ligt op de veiligheid van het kind.

Locatie: Den Haag, Dordrecht, Leiden, Gouda, Zoetermeer en Middelburg