telSpoed & crisis

Henny Westdijk nieuwe bestuurder van Jeugdbescherming west

#nieuws

Henny Westdijk start per 1 oktober 2024 als nieuwe bestuurder bij Jeugdbescherming west. Hij volgt Joost van der Hulst op die de organisatie gaat verlaten. Henny heeft de afgelopen zes jaar als directeur Services gewerkt bij de Ipse de Bruggen, een organisatie voor gehandicaptenzorg in Zuid-Holland. Daarvoor had hij verschillende functies bij de Rabobank.

Naast de algemene bestuurlijke taken, zal Henny zich als nieuwe bestuurder vooral bezighouden met de bedrijfsvoering zoals HR, financiën, contractmanagement, huisvesting, facilitaire zaken en ICT. Henny heeft veel kennis over deze onderwerpen en heeft daarnaast ook visie op en ervaring met innovaties en de ontwikkeling daarvan in de zorg.

De raad van toezicht en raad van bestuur zijn zeer verheugd dat Henny toetreedt tot de raad van bestuur. Zijn kennis en ervaring zijn een goede aanvulling voor de raad van bestuur en dragen bij aan onze blijvende inzet voor de veiligheid van gezinnen, de continuïteit van onze bedrijfsvoering en de ontwikkeling en innovatie in onze organisatie. We wensen Henny alvast veel succes als bestuurder bij Jeugdbescherming west.

Het wervingsproces is door de raad van toezicht vormgegeven samen met de raad van bestuur en in samenspraak en met positief advies van de cliëntenraad, de ondernemingsraad en het managementteam.

Voor eventuele vragen over dit bericht kun u terecht bij Anita Sonneveldt, bestuurssecretaris, via e-mail: a.sonneveldt@jeugdbeschermingwest.nl.

Milo Schoenmaker, voorzitter raad van toezicht en Astrid Rotering voorzitter raad van bestuur.

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags