telSpoed & crisis

Corona-update

#nieuws

We naderen het einde van het jaar en willen u graag nogmaals een update geven over de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus.

De afgelopen tijd zijn de maatregelen vanuit de overheid om het coronavirus te bestrijden aangescherpt en ook weer versoepeld. Ook de komende tijd blijft onzeker. Maar ongeacht of de maatregelen verder aangescherpt of versoepeld worden, onze boodschap voor u blijft hetzelfde. Wij zijn er voor u en u kunt op ons rekenen. Ons werk gaat altijd door. De veiligheid van het kind is voor ons altijd leidend.

Hoe houden wij contact met u?
We blijven in contact met u, ook in fysieke vorm. Wij volgen bij alle afwegingen die wij maken de richtlijn van het NJI. Om het risico tot een besmetting met het coronavirus tot het minimum te beperken en de veiligheid van u en van onszelf te kunnen waarborgen, zijn onderstaande punten voor ons allemaal heel belangrijk. Uw gezondheid en de gezondheid van de medewerkers staat voorop.

  • Wij houden altijd de richtlijnen van het RIVM aan. Wij houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en dragen in publieke binnenruimtes een mondkapje.
  • Heeft u of één van uw gezinsleden gezondheidsklachten? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen.
  • Bent u of één van uw gezinsleden positief getest op het coronavirus? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen. Als het nodig is, kunnen we daarbij gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen

Kunt u terecht op onze locaties?
Onze locaties blijven open zodat spreekruimtes gebruikt kunnen worden wanneer dit nodig is. De spreekkamers zijn zo ingericht dat de 1,5 meter afstand te allen tijde bewaard blijft. Op alle locaties zijn hygiënische en desinfecterende middelen aanwezig en hebben we looproutes gemaakt. We vragen u om een mondkapje te dragen als u bij ons binnenkomt. Wij maken zelf ook gebruik van een mondkapje.

Wij volgende de ontwikkelingen op de voet en houden u op de hoogte.

 

Datum: 20 november 2020

Reacties op dit bericht

    Reageren op dit bericht is niet mogelijk.

Geef een reactie

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags