telSpoed & crisis

Nederland verkeert in een ‘harde’ lockdown

Maandagavond 14 december heeft onze minister-president een ‘harde’ lockdown afgekondigd. We begrijpen dat u hier mogelijk van schrikt en dat dit impact heeft op uw gezinssituatie. Mogelijk vraagt u zich ook af wat dit betekent voor ons contact met u.

Zoals we eerder al hebben vermeld, wij zijn er voor u en u kunt op ons rekenen. Ongeacht deze ‘harde’ lockdown, gaat ons werk altijd door. De veiligheid van het kind is voor ons altijd leidend.

Hoe houden wij contact met u?
We blijven in contact met u, ook in fysieke vorm. Wij volgen bij alle afwegingen die wij maken de richtlijn van het NJI. Om het risico van een besmetting met het coronavirus tot het minimum te beperken en de veiligheid van u en van onszelf te kunnen waarborgen, zijn onderstaande punten voor ons allemaal heel belangrijk. Uw gezondheid en de gezondheid van de medewerkers staat voorop.

  • Wij houden altijd de richtlijnen van het RIVM aan. Wij houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en dragen in publieke binnenruimtes een mondkapje.
  • Heeft u of één van uw gezinsleden gezondheidsklachten? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen.
  • Bent u of één van uw gezinsleden positief getest op het coronavirus? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen. Als het nodig is, kunnen we daarbij gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen

Kunt u terecht op onze locaties?
Onze locaties blijven open zodat spreekruimtes gebruikt kunnen worden wanneer dit nodig is. De spreekkamers zijn zo ingericht dat de 1,5 meter afstand te allen tijde bewaard blijft. Op alle locaties zijn hygiënische en desinfecterende middelen aanwezig en hebben we looproutes gemaakt. We vragen u om een mondkapje te dragen als u bij ons binnenkomt. Wij maken zelf ook gebruik van een mondkapje.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u op de hoogte.

Datum: 15 december 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties op dit bericht

    Reageren op dit bericht is niet mogelijk.

Geef een reactie

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags