telSpoed & crisis

Update ontwikkelingen coronavirus oktober

#nieuws

De maatregelen vanuit de overheid om het coronavirus te bestrijden, zijn door alle recente ontwikkelingen aangescherpt. Ondanks deze aanscherping, zijn wij er voor u. Ons werk gaat gewoon door en u kunt op ons blijven rekenen. De veiligheid van het kind is voor ons altijd leidend.

Wat betekent deze aanscherping voor u?
We blijven in contact met u, ook in fysieke vorm. Wij volgen bij alle afwegingen die wij maken de richtlijn van het NJI.

Wel zijn er een aantal punten waar we met elkaar extra op kunnen letten om de veiligheid van u en van onszelf te kunnen waarborgen. Uw gezondheid en de gezondheid van de medewerkers staat voorop.

  • Wij houden altijd de richtlijnen van het RIVM aan. Wij houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en gebruiken zo nodig een mondkapje.
  • Heeft u of één van uw gezinsleden gezondheidsklachten? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen.
  • Bent u of één van uw gezinsleden positief getest op het coronavirus? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen. Indien nodig kunnen we daarbij gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen

Onze locaties
Onze locaties blijven voorlopig open zodat spreekruimtes gebruikt kunnen worden wanneer dit nodig is. De spreekkamers zijn zo ingericht dat de 1,5 meter afstand te allen tijde bewaard blijft. Op alle locaties zijn hygiënische en desinfecterende middelen aanwezig en hebben we looproutes gemaakt.

Wij volgende de ontwikkelingen op de voet en houden u op de hoogte.

Reacties op dit bericht

    Reageren op dit bericht is niet mogelijk.

Geef een reactie

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags