telSpoed & crisis

Update ontwikkelingen coronavirus

#nieuws

Zoals we in het eerdere nieuwsbericht over het coronavirus van april jongstleden al hebben vermeld, gaat ons werk gewoon door. Ook in deze tijd van corona zijn we er voor u.

De laatste weken is het digitale contact steeds meer overgegaan naar fysiek contact. Wij hebben weer zo veel mogelijk face-to-face contact met u en met uw kind(eren) en gezin. Dit doen we op een verantwoorde manier waarbij we de richtlijnen van het RIVM volgen. We vragen u hetzelfde te doen. Geef het aan als u klachten heeft, zodat we met elkaar de juiste maatregelen nemen.

De veiligheid van het kind is voor ons altijd leidend. Dat betekent dat wij ook komen als er gezondheidsklachten zijn in uw gezin, of vastgestelde corona, wanneer dit noodzakelijk is voor de veiligheid van uw kind. Indien nodig kunnen we daarbij gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ook zijn onze locaties weer open en kunnen we wanneer dit nodig is, een afspraak met u maken op locatie. De spreekkamers zijn zo ingericht dat de 1,5 meter afstand te allen tijd bewaard blijft. Op alle locaties zijn hygiënische en desinfecterende middelen aanwezig en hebben we looproutes gemaakt.

Datum: 19-06-2020

Reacties op dit bericht

    Reageren op dit bericht is niet mogelijk.

Geef een reactie

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags