telSpoed & crisis

Lieve Sinterklaas….

#kort

U bent vandaag weer in het land gekomen en ik heb traditiegetrouw mijn schoen gezet.

Ik ben heel lief geweest dit jaar en ik heb heel hard gewerkt. Dus misschien heb ik dit jaar wel een cadeautje verdient. En ik weet precies wat ik wil, niet voor mezelf maar voor de kinderen waar ik mee werk. Want lieve Sinterklaas wij komen voor deze kinderen echt een paar dingen tekort. En van sommige dingen hebben we teveel.

Dus lieve Sinterklaas als u nou een stoomboot vol pleegouders meeneemt uit Spanje dan weet ik wel een instelling die een hoop kinderen op de wachtlijst heeft staan.

Kinderen die heel graag een warm en liefdevol thuis hebben om de feestdagen mee te vieren.

In ruil daarvoor geef ik u de wachtlijsten in de zak mee terug naar Spanje. Want daar hebben we er te veel van, veel te veel. Er staan teveel kinderen op die hulp nodig hebben. Dat vindt u als kindervriend toch ook niet de bedoeling?

En misschien, heel misschien heeft u ook nog wel wat pluimen over. Van die mooie grote zoals op de pet van uw Pieten. Kunt u die dan uitdelen aan de mensen in het werkveld? Aan de jeugdbeschermers, pleegzorgwerkers, ambulant hulpverleners of de collega’s bij de GGZ en CJG’s. Zij hebben het echt verdiend want man man, wat is er hard gewerkt het afgelopen jaar. De hele sector heeft wel een pluim verdiend.

 Met vriendelijke groet,

Caroline Karssen
Gedragswetenschapper

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Archief

Tags