telSpoed & crisis

Corona update januari 2022

Afgelopen vrijdag 14 januari is er weer een nieuwe persconferentie geweest waarin uitleg is gegeven over de nu geldende opgestelde maatregelen. Ondanks de verhoogde besmettingen in ons land, is er weer het een en ander versoepeld en wij zijn vooral heel blij dat alle vormen van onderwijs weer open zijn en dat er weer meer tijd en ruimte is om te sporten.

Wij zijn er voor u
Onze boodschap aan u blijft hetzelfde. Wij zijn er voor u. Ons werk gaat door en wij blijven met u in contact, ook fysiek. Wij volgen zoals altijd bij alle afwegingen die wij maken de richtlijnen van het NJI.

Welke afspraken zijn belangrijk?
Om de veiligheid van u en van onszelf te kunnen waarborgen, zijn onderstaande afspraken voor ons allemaal heel belangrijk. Uw gezondheid en de gezondheid van de medewerkers staat voorop en met de oplopende besmettingen in Nederland, willen we onderstaande nogmaals onder de aandacht brengen.

  • Wij houden altijd de richtlijnen van het RIVM aan. Wij houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen, dragen in publieke binnenruimtes een mondkapje en waar nodig (bijvoorbeeld doordat afstand houden lastig is) ook buiten.
  • Heeft u of één van uw gezinsleden gezondheidsklachten? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen.
  • Bent u of één van uw gezinsleden positief getest op het coronavirus? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen. Als het nodig is, kunnen we daarbij gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • Naast de persoonlijke beschermingsmiddelen, kunnen we ook gebruikmaken van de zelftesten die er zijn. Dan kan ook met u in overleg als u dat prettig vindt.

Kunt u terecht op onze locaties?
Onze locaties blijven open zodat spreekruimtes gebruikt kunnen worden wanneer dit nodig is. De spreekkamers zijn zo ingericht dat de 1,5 meter afstand te allen tijde bewaard blijft. Op alle locaties zijn hygiënische en desinfecterende middelen aanwezig. We vragen u om een mondkapje te dragen als u bij ons binnenkomt. Wij maken zelf ook gebruik van een mondkapje.

Ook wij hebben helaas te maken met oplopende besmettingen en de bijbehorende maatregelen onder onze jeugdbeschermers.  Als uw jeugdbeschermer ziek is of beperkter beschikbaar (bijvoorbeeld doordat hij/zij met het eigen gezin in quarantaine zit)  dan wordt u hierover geïnformeerd. U kunt dan met uw jeugdbeschermer (of de vervanger) afspraken maken over de bereikbaarheid.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u op de hoogte.

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags