telSpoed & crisis
jeugdbescherming

Aangekondigde werkonderbrekingen

Wij brengen u met dit nieuwsbericht op de hoogte van de aangekondigde werkonderbrekingen door onze vakbond, de FNV. U heeft hier misschien over gehoord en u maakt zich misschien zorgen over deze berichtgeving. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. 

Wij willen u in eerste instantie laten weten dat u gedurende de aangekondigde werkonderbrekingen nog steeds terecht kunt bij uw jeugdbeschermer. Hij of zij is er voor u. Ook in het geval van een crisissituatie blijven wij binnen en buiten kantooruren op de gebruikelijke wijze bereikbaar en beschikbaar. Hieraan veranderen de voorgenomen acties niets. 

Maar wat verandert er dan wel voor u? 

De werkonderbrekingen starten op maandag 10 oktober met het afschalen van de bureaudiensten in de middag. Dat betekent concreet voor u dat als u uw eigen jeugdbeschermer in de middag niet kunt bereiken dit niet wordt overgenomen tijdelijk door een collega. Tenzij er natuurlijk een crisissituatie is, dan helpen we u. Maar in het geval dat er geen crisissituatie is en uw eigenjeugdbeschermer is in de middag niet bereikbaar, dan verzoeken wij u de volgende dag terug te bellen.  

Wij begrijpen dat het ingewikkeld is voor u en geen fijne situatie. Dat zijn we helemaal met u eens. Wij hopen dat deze werkonderbrekingen er uiteindelijk voor zorgen dat wij in de toekomst nog meer tijd voor u hebben en dat we de juiste hulp voor u kunnen inzetten en u niet meer hoeft te wachten. 

We houden u op de hoogte van het verdere verloop van de onderbrekingen.  

 

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags