telSpoed & crisis

Avondklok in Nederland

Zoals u heeft kunnen lezen, is de ‘harde’ lockdown verlengd tot en met half februari. In dit bericht hebben we u op de hoogte gesteld dat u ondanks deze lockdown nog steeds op ons kunt rekenen. Ons werk gaat altijd door. We blijven in contact met u, ook in fysieke vorm.

Afgelopen week heeft onze minister-president naast de lockdown ook een avondklok afgekondigd. Deze avondklok gaat in op zaterdag 23 januari 2021 tot en met voorlopig 9 februari 2021. Vanaf 21:00 uur ’s avonds tot en met 04:30 uur ’s ochtends is het niet toegestaan om de straat op te gaan voor de meeste Nederlanders.

Wat betekent dit concreet voor u?
Ook hier kunnen we heel kort over zijn. Voor u verandert er niks. Alle jeugdbeschermers en medewerkers van ons Crisis Interventie Team (CIT) hebben altijd toestemming om de straat op te gaan. Als het nodig is, komen wij dus, ook in de avonduren.

Welke afwegingen maken wij?
Wij volgen bij alle afwegingen die wij maken de richtlijn van het NJI. Om de veiligheid van u en van onszelf te kunnen waarborgen, zijn onderstaande punten voor ons allemaal heel belangrijk. Uw gezondheid en de gezondheid van de medewerkers staat voorop.

  • Wij houden altijd de richtlijnen van het RIVM aan. Wij houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en dragen in publieke binnenruimtes een mondkapje.
  • Heeft u of één van uw gezinsleden gezondheidsklachten? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen.
  • Bent u of één van uw gezinsleden positief getest op het coronavirus? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen. Als het nodig is, kunnen we daarbij gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen

Kunt u terecht op onze locaties?
Onze locaties blijven open zodat spreekruimtes gebruikt kunnen worden wanneer dit nodig is. De spreekkamers zijn zo ingericht dat de 1,5 meter afstand te allen tijde bewaard blijft. Op alle locaties zijn hygiënische en desinfecterende middelen aanwezig en hebben we looproutes gemaakt. We vragen u om een mondkapje te dragen als u bij ons binnenkomt. Wij maken zelf ook gebruik van een mondkapje.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u op de hoogte.

Reacties op dit bericht

    Reageren op dit bericht is niet mogelijk.

Geef een reactie

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags