telSpoed & crisis

Corona update 29 november 2021

Op dit moment is het coronavirus weer zodanig aanwezig in Nederland dat er helaas weer aangescherpte maatregelen zijn aangekondigd.

Allereerst willen we u laten weten dat u ondanks alle maatregelen nog steeds op ons kunt blijven rekenen. Ons werk gaat altijd door. We blijven in contact met u, ook in fysieke vorm. 

Welke afwegingen maken wij?
Wij volgen bij alle afwegingen die wij maken de richtlijn van het NJI. Om de veiligheid van u en van onszelf te kunnen waarborgen, zijn onderstaande punten voor ons allemaal heel belangrijk. Uw gezondheid en de gezondheid van de medewerkers staat voorop.

  • Wij houden altijd de richtlijnen van het RIVM aan. Wij houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en dragen in publieke binnenruimtes een mondkapje.
  • Heeft u of één van uw gezinsleden gezondheidsklachten? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen.
  • Bent u of één van uw gezinsleden positief getest op het coronavirus? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen. Als het nodig is, kunnen we daarbij gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • Naast de persoonlijke beschermingsmiddelen, kunnen we ook gebruikmaken van de zelftesten die er zijn. Dan kan ook met u in overleg als u dat prettig vindt.

Kunt u terecht op onze locaties?
Onze locaties blijven open zodat spreekruimtes gebruikt kunnen worden wanneer dit nodig is. De spreekkamers zijn zo ingericht dat de 1,5 meter afstand te allen tijde bewaard blijft. Op alle locaties zijn hygiënische en desinfecterende middelen aanwezig en hebben we looproutes gemaakt. We vragen u om een mondkapje te dragen als u bij ons binnenkomt. Wij maken zelf ook gebruik van een mondkapje.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u op de hoogte.

 

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags