telSpoed & crisis

Maatregelen versoepeld

Vrijdag 25 februari zijn veel maatregelen in Nederland versoepeld. Na twee jaar is Nederland weer bijna terug naar normaal. Bijna alles mag weer. Niet omdat het virus verdwenen is uit Nederland, maar omdat de huidige variant minder ziekmakend is, er veel mensen beschermd zijn en daarmee de risico’s die hierbij horen zijn ingecalculeerd.

We kunnen ons voorstellen dat dit bericht bij u wellicht gemengde gevoelens oproept. Iedereen bekijkt het vanuit zijn of haar eigen perspectief en deze perspectieven kunnen nogal van elkaar verschillen. Wij doen er alles aan om iedereen in zijn of haar waarde te laten.

Wij blijven er voor u
Onze boodschap aan u blijft hetzelfde. Wij zijn er voor u. Ons werk gaat altijd door en wij blijven met u in (fysiek) contact.

Welke afspraken zijn belangrijk?
Om de veiligheid van u en van onszelf te kunnen waarborgen, zijn onderstaande afspraken voor ons allemaal heel belangrijk. Uw gezondheid en de gezondheid van de medewerkers staat voorop en met de oplopende besmettingen in Nederland, willen we onderstaande nogmaals onder de aandacht brengen.

  • Wij houden altijd de richtlijnen van het RIVM aan. Wij schudden geen handen.
  • Heeft u of één van uw gezinsleden gezondheidsklachten? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen.
  • Bent u of één van uw gezinsleden positief getest op het coronavirus? Laat het ons weten, zodat we de juiste maatregelen kunnen nemen. Als het nodig is, kunnen we daarbij gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen.
  • Naast de persoonlijke beschermingsmiddelen, kunnen we ook gebruikmaken van de zelftesten die er zijn. Dan kan ook met u in overleg als u dat prettig vindt.

Kunt u terecht op onze locaties?
Onze locaties blijven open zodat spreekruimtes gebruikt kunnen worden wanneer dit nodig is. Op alle locaties zijn hygiënische en desinfecterende middelen aanwezig.

Ook wij hebben helaas te maken met oplopende besmettingen en de bijbehorende maatregelen onder onze jeugdbeschermers.  Als uw jeugdbeschermer ziek is of beperkter beschikbaar (bijvoorbeeld doordat hij/zij met het eigen gezin in quarantaine zit) dan wordt u hierover geïnformeerd. U kunt dan met uw jeugdbeschermer (of de vervanger) afspraken maken over de bereikbaarheid.

Wij blijven de ontwikkelingen volgen en houden u op de hoogte mocht dit nodig zijn.

 

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags