telSpoed & crisis

Mogelijke overname Intervence door Jeugdbescherming west

Wij hebben een financiële business case aangeboden aan de wethouders van de gemeente Zeeland waarin wij hebben onderzocht op welke voorwaarden wij via een bestuurlijke fusie, de activiteiten van Intervence kunnen onderbrengen bij Jeugdbescherming west.

Wij kijken naar de toekomst van de kwetsbare kinderen en gezinnen die onze hulp nodig hebben zodat we hen stabiliteit en continuïteit kunnen bieden. Dit is de reden waarom wij de afgelopen zes weken veel inspanning hebben geleverd. Wij willen graag dat Zeeland een robuuste jeugdbeschermingsorganisatie kan behouden. Dat de kwaliteit en het behoud van de professionals, waar Intervence de afgelopen jaren in heeft geïnvesteerd, wordt voortgezet, dat de gezinnen dezelfde professionals behouden en we daarmee de zorgcontinuïteit borgen en dat we de innovaties die in Zeeland gaande zijn, zoals Vaart in Veiligheid, verdiepen en continueren.

De besluitvorming hierover ligt bij de wethouders en we snappen dat er een ingewikkelde taak ligt. Hiervoor willen we ze tijd en ruimte geven zodat zij in alle rust hier over besluiten kunnen nemen.

 

 

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags