telSpoed & crisis

Publicatie jaaroverzicht 2023

#nieuws

Hierbij presenteren we ons jaaroverzicht 2023.

In dit overzicht nemen we je graag mee in de ontwikkelingen en resultaten van het afgelopen jaar. Dit doen we door vanuit verschillende thema’s een aantal onderwerpen uit te lichten waar we iets over vertellen of van laten zien.

Als we het elke dag een stapje beter doen, dragen we steeds meer bij aan het veilig opgroeien van kinderen en zorgen we ervoor dat ook ouders de hulp krijgen die ze nodig hebben. Belangrijk hierbij zijn de ontwikkelingen binnen het Toekomstscenario en de Proeftuinen waarin we samen met ouders en netwerkpartners leren en verbeteren. Of het participatieonderzoek waarin ervaringsdeskundigen en medewerkers van Jeugdbescherming west met elkaar verschillende vormen van weten samen hebben laten komen door ervaringskennis en wetenschappelijke kennis met elkaar te verbinden.

Deze en andere onderwerpen illustreren we met verschillende blogs, artikelen en filmpjes die we afgelopen jaar op de website of andere kanalen hebben gepubliceerd. Natuurlijk vind je in dit jaaroverzicht ook de belangrijkste cijfers van Jeugdbescherming west over 2023.

Wij nodigen je van harte uit om ons jaaroverzicht te lezen en zo een beeld te krijgen van ons werk in 2023. Heb je vragen? Stel ze ons gerust via communicatie@jeugdbeschermingwest.nl.

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags