telSpoed & crisis

Vervolg campagne ‘Wat zou jij doen?’ – jeugdbeschermers delen hun dilemma’s

#nieuws

In het vervolg van de publiekscampagne ‘Wat zou jij doen?’ vertellen jeugd- en kindbeschermers over de dilemma’s die zij iedere dag tegenkomen.

We willen dat alle kinderen in Nederland veilig opgroeien. Meestal kunnen gezinnen hier zelf voor zorgen, maar soms lukt dat niet. Dan gaan jeugd- en kinderbeschermers aan de slag. Samen met het gezin kijken zij hoe de veiligheid weer in huis gebracht kan worden. Dat is prachtig, maar pittig werk vol dilemma’s. In een publiekscampagne vertellen jeugd- en kinderbeschermers wie ze zijn en welke dilemma’s ze tegenkomen. En stellen ze de vraag: ‘Wat zou jij doen?’.

Maak in het vervolg van de campagne kennis met Pallavi, Ewout, Jennifer en Bart. Deze jeugd- en kinderbeschermers vertellen in vier nieuwe filmpjes over het prachtige maar pittige werk van jeugd- en kinderbeschermers. Ze vragen jou: ‘Wat zou jij doen?’. Wil je weten voor welke dilemma’s ze stonden? Ga naar watzoujijdoen.nl en geef je mening.

 

 

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags