telSpoed & crisis

Start landelijk ondersteuningsteam

Eerder hebben wij op onze website gereageerd over het nieuws dat kinderen uit huis zijn geplaatst van ouders die gedupeerd zijn door de kinderopvangtoeslagenaffaire. We schreven hierin over de Steunpunten bij de gemeente waar u terecht kunt en over het landelijke ondersteuningsteam wat opgericht zou worden. Inmiddels is er nieuws over het landelijke ondersteuningsteam en is het team maandag 4 april van start gegaan. Het ondersteuningsteam is er voor ouders en kinderen die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire én waarbij kinderen uit huis zijn geplaatst of ergens anders zijn gaan wonen.  

Bent u gedupeerde van de toeslagenaffaire en is uw kind uit huis geplaatst of ergens anders gaan wonen, bespreek dit met uw jeugdbeschermer. Hij of zij staat voor u klaar om u hierin te begeleiden. Heeft u hierover nog niet kunnen of willen praten met uw jeugdbeschermer? Op deze site vindt u informatie over het onafhankelijke ondersteuningsteam en wat zij voor u kunnen betekenen. 

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags