telSpoed & crisis

Zeeuwse gemeenteraden geven akkoord op financiering

In een eerder bericht heeft u kunnen lezen dat wij een financiële business case hebben aangeboden aan de wethouders in Zeeland waarin wij hebben onderzocht op welke voorwaarden wij via een bestuurlijke fusie, de activiteiten van Intervence kunnen onderbrengen bij Jeugdbescherming west. 

Op 4 juni zijn de 13 Zeeuwse gemeenteraden allemaal akkoord gegaan met financiering van jeugdbeschermings- en reclasseringstaken die van Intervence naar Jeugdbescherming west gaan. Alle informatie vindt u in dit persbericht. 

Voor jeugdigen en gezinnen die zorg van Intervence ontvangen is dit mooi nieuws. Zodra de bestuurlijke fusie rond is, is het voor veel jeugdigen en gezinnen mogelijk om dezelfde gezinsmanager te behouden. Jeugdbescherming west en Intervence werken volgens dezelfde werkwijze, dus de werkwijze van de gezinsmanagers blijft gelijk.  

Er is een termijn van 20 dagen om op voorwaarden waaronder Jeugdbescherming west Zeeland kan gaan werken te reageren. Deze zijn openbaar gepubliceerd op TenderNed. Deze loopt af op 16 juni 2021. Dan wordt definitief duidelijk of de bestuurlijke fusie tussen Intervence en Jeugdbescherming west door kan gaan.
 

Reacties op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Maak hieronder uw keuze

Archief

Tags